Vajon Ön érti a villanyszámláját?

Nos, ha nem érti, megvizsgáljuk, és megmondjuk, hogyan érhető el jelentős energiamegtakarítás vállalata számára.
Igen, egyetlen villanyszámlából… – ha kétségei vannak, próbálja ki!

Energiamegtakarítás: Bízza szakértőre!

Mint Ön előtt is bizonyára ismert, a villamos energia közszolgáltató társaságok az új villamos energia törvénynek megfelelően szétválasztották tevékenységüket. Külön társaságba szervezve nyújtanak hálózati és kereskedelmi szolgáltatást, és a kereskedelmi tevékenység ajánlati piaca kibővült új kereskedőkkel, illetve a meglévő szolgáltatók szabadpiaci ajánlatot is adhatnak.

A fizetendő számlák közben rendkívül bonyolulttá váltak, a használt adatok, a lekötött teljesítmények, a rendelkezésre állás, az alkalmazott díjak és tarifák egy része évente változik, és tapasztalatom szerint legtöbbször nem a fogyasztó javára tartalmaz tévedéseket.

Tisztázza a helyzetet, lehet, hogy meglepetés éri!

Ajánlatunk az Ön számára egy szakértői villamos energia audit, amely tisztázza és elemzi a fennálló költséghelyzetet és javaslatot ad fogyasztási helyenként a legoptimálisabb szerződési megoldás kialakítására, bemutatja a javaslat által elérhető megtakarítást. Munkánk az energiamegtakarítás lehetőségeit bemutató számszerűsítő tanulmányon túl javaslatot tartalmaz a lehetséges megtakarítások végrehajtására, méghozzá egy sikerdíjas konstrukcióban.

Így Önnek csak akkor kell fizetni, ha valóban sikert érünk el, energiamegtakarítás tapasztalható. Ezért munkánk nem jelent kockázatot vállalatának, sőt később sem kerül plusz pénzbe, mert a realizálódó megtakarításból fedezheti annak költségét. Ugye, jól hangzik?

A megtakarítás hatalmas összegeket jelenthet!

A kapott előzetes adatok alapján az AUDIT egyszeri fix költségének 3-4-szeresét elérő energiamegtakarítás tapasztalható már az első évben. Referenciaként említjük, hogy hasonló tanulmány keretében a térségben számos vállalatnál (Ökovíz kft. Gyömrő Vízmű kft., Maglódi Csatorna kft., Pécel Vízmű kft. stb.) 3 -11 millió Ft éves megtakarításokat értünk el. A monopol szolgáltató szerződéses és számlázási rendszerével szemben, tapasztalatom szerint ma már csak szakértői segítséggel lehet küzdeni.

Ebben a küzdelemben ajánlom fel együttműködésünket az Ön által vezetett szervezetnek is, és bízom benne, hogy ezáltal már a jövő évi villanyszámla költségei csökkenthetők lesznek.

Az Ön cégének vajon vannak feleslegesen kifizetendő milliói?

Ha belátja, hogy nincs erre felesleges pénze, inkább szeretne megtakarításokat, amiből értelmes célokat lehet finanszírozni,
– Kérem kattintson a gombra és kérjen több információt!

Kattintson ide!
A villamos energia költsége az előző évihez képest 15,4%-kal csökkent, összességében 13,57 millió forinttal.
Varjú Tamás, ügyvezető, Ökovíz Kft.
A 2010-es villamosár, az új kereskedelmi szerződés megkötésével 0.75 millió forinttal az előző évi ár alatt került megállapításra. Azóta is együtt dolgozunk!
Taryné Kerti Diána, ügyvezető, Szilasfood Kft.